PRIMA VETERINARKA

Rated 5,0 out of 5
12 julija 2024

Mihaela je res srčna veterinarka, edina ki si je vzela čas in poskusila ugotoviti kaj teži mojo psičko. Vsi ostali, so ji zaradi praskanja predpisali Apoquel in to je bilo v večji meri vse. Blažili so samo simptome, Mihaela pa se je trudila najti vzork. Po njeni zaslugi in nasvetom, je naša psička danes bistveno boljše. Priporočila bi jo čisto vsakemu, ki mu je mar za svojo živalico 🙂

Suzana Kali

Prima presenečenje

Rated 5,0 out of 5
10 januarja 2024

Hvala in to sredi noči. To se ne pozabi 👍💪🌞🌞🐕🐕🐕

Grey Ares

Ga. Mihaela je nadvse srčna, topla in zaupanja vredna veterinarka

Rated 4,0 out of 5
10 decembra 2022

Mojega mucka Taja pesti tekoče blato. Z veliko strokovnostjo, znanjem in toplino veterinarke Mihaele, se moj Muc bolje počuti in mu gre vsak dan na bolje. Hvala vam za vaše nasvete in pogovor.

Jasmina

Jasmina

Mihaela je zelo strokovna in zaupanja vredna veterinarka

Rated 5,0 out of 5
18 novembra 2022

Mojo psičko Ajšo je pred leti tako uščipnilo v križu, da se praktično ni mogla več premikati. Po obisku večih veterinarjev, neuspešnem zdravljenju in slabih nasvetih, sva preko priporočil prišli do Mihaele, ki je Ajši s pomočjo kiropraktike ponovno povrnila polno mobilnost. Od takrat jo obiskujeva na vsake tri mesece in vzdrževalna terapija ji pri, zdaj že 15 letih, omogoča, da še vedno skače naokoli. Mihaela je odlična veterinarka, jo iskreno priporočam vsem, ki želijo svojim ljubljenčkom najboljšo strokovno obravnavo.

Neža

Prima izkušnja

Rated 5,0 out of 5
17 oktobra 2022

Mihaela je super veterinarka. Vse štiri moje kužike so njene pacientke.

Zelo sem zadovoljna.

Priporočam 🙂

Eda

Odgovor Prima veterine

Hvala za vaše zaupanje.

 

 

Vabimo vas, da zapišete svoje mnenje, ki temelji na vaših izkušnjah. Trudimo se po svojih najboljših močeh ponuditi kar se da dobro oskrbo za vaše in naše živali.