Mihaela Bizjak, dr. vet. med., kiropraktičarka za živali

Po končani gimnaziji v Postojni je leta 2004 diplomirala na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani. V študijskih letih je opravljala delo veterinarske tehnice na Kliniki za kirurgijo in male živali Veterinarske fakultete ter na Prvi-K, Kliniki za male živali v Ljubljani. Na Veterinarski postaji Postojna je delala več let kot veterinarka za male živali. Zanima jo interna medicina, dermatologija, citologija, mehka kirurgija in kiropraktika. Zaključila je podiplomski študij dermatologije na European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS) ter opravila šolanje iz mehke kirurgije na ESAVS. Redno se udeležuje seminarjev in delavnic doma ter v tujini, je članica Slovenskega združenja veterinarjev za male živali in dermatološke sekcije. Leta 2015 je v Nemčiji uspešno pridobila certifikat za kiropraktika za živali na IAVC – International Academy of Veterinary Chiropractic. Trenutno dopolnjuje svoje znanje na mednarodnem izobraževanju CCRP – Certified Canine Rehabilitation Practitioner.

Storitve >>

Triin Raamat, dr. vet. med.

Diplomirala je leta 2012 na Veterinarski fakulteti Estonske Univerze za Naravoslovne vede v Tartu.
Poklicno pot je začela v urgentni kliniki za male živali v Tallinnu. Po dobrih treh letih je nadaljevala veterinarsko delo v kliniki Timmu za male živali. Je članica Estonskega združenja za živali in Slovenskega združenja za male živali. Udeležuje se konferenc in seminarjev doma in v tujini. Zanima jo stomatologija in interna medicina.

Tina Lulik, veterinarska tehnica

Sem Tina Lulik, rojena leta 1999 v Postojni. Ljubezen do živali me spremlja že od malih nog. Po končani osnovni šoli sem se vpisala na srednjo veterinarsko šolo v Ljubljani in jo leta 2018 uspešno zaključila. Sem ponosna skrbnica pomerančice Rosie, s katero tudi najraje preživljam svoj prosti čas. Na Prima veterini bom kot veterinarska tehnica skrbela za dobro počutje vaših ljubljenčkov.

Tina Lulik veterinarska tehnica, Primaveterina